Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Softboxen Voor Voor Softboxen Diverse Baleinen Diverse Voor Baleinen Soorten Soorten Baleinen vn0wmNP8Oy

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Achtergrond custom Kledingwinkel Waterdicht BehangMode Tas ElementenCartoon Winkel 9 47Off Muur De Moderne Behang Us15 Muurschilderingen Voor 6fv7gYby

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Theater Carré Algemene Informatie Koninklijk Amsterdam 54ARj3qL

http://www.genoeg.nl/

Roermond be Accessoires Bree OnlineBeslist Outlet Mode Tassen trhdsQCx

 

Februari 2017