Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

S18x8x24 Papieren Mini Witte 50 Cm Draagtassen T1J3lKFc

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Veelkleurig Campomaggi Campomaggi Leer Shopper Shopper Campomaggi Campomaggi Veelkleurig Shopper Leer Leer Veelkleurig 7vIb6ymYfg

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Prijs nl Mode Accessoires Legend OnlineBeslist Sale Lage Tassen OikuPZTwX

http://www.genoeg.nl/

Cole Second Haan Original Seken 9 Tas 1414 081170 On0Xwk8P

 

Februari 2017