Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Met Handvat LeerZakelijke Tassen Geschuurd Heren Tas TlFcK1J

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tag Kleding Bagage Gedrukt Personized Sieraden 0aangepaste Swing Abels Aangepaste Tas Prijskaartjes Voor Hang Us40 In sQtrdhC

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Schoenen Kopen Van Witte Online Den Tassen Assem 4AL3Rjq5

http://www.genoeg.nl/

Details Bij Aanbieding Folder Hanos Vershoudfolie shQCxBtodr

 

Februari 2017