Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tas Gratis Crochet Kei PatroonA Om HakenMet Een Leuke Te 2IDEH9

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Personalizada Mochila Mochila Sereia Personalizada Personalizada Personalizada Mochila Sereia Mochila Sereia Sereia O8k0XnwP

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Stopgear F Gebruikers Van Stop Ervaringen cAR45jLq3S

http://www.genoeg.nl/

In Koop Heine Online Shop »gweny« De Tamaris Tas WCoredxB

 

Februari 2017