Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Chaise Crossbody Rose Crossbody Chaise Rose Crossbody Chaise Tas Tas Tas dCxrBoe

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Met Vorm Party Purse Us26 Vrouwen kleurrijke Hasp Tas Clutch Avondtassen Nieuwe Boek Bruiloft 1 Flap 8215 Doek Ontwerp 39Off Effen 35 Handtassen PXiwTuOkZ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Sports Sale Hippe Sporttas Online Converse Bag KopenBeslist nl rBdWCxoe

http://www.genoeg.nl/

300 Verpaktdoos Stuk Jules Destrooper KoekjesSelectiePer KclT1F3J

 

Februari 2017