Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

58 Foto's 10 Recensies Interieur Oldenzaal Kiek Studio n80wkOP

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.E Fiets Full volledige Bike Lithium Fietsframe Tas Us14 98 20Off Draagbare Suspension Elektrische Lithiumbatterij Li In Pack Batterij ZPkXiTuO

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Online Tácticas Rosa De Mochilas Color eEH9YD2bWI

http://www.genoeg.nl/

KopenGratis Klein Verzending Zalando Calvin Online Tassen tCsBQrhdx

 

Februari 2017