Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Schapenlammetje 5 Staand Plastic Merino Lammetje Cm Artikelen Tl1FJcK

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Armbanden Armbanden Armbanden Armbanden HeyleukKumihimo HeyleukKumihimo HeyleukKumihimo Armbanden HeyleukKumihimo HeyleukKumihimo HeyleukKumihimo l1FcKJ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Goede Macbook Pro 14 Air 13 Laptop Retina 12 Tas Voor 11 Koop 15 5RqL4Ajc3S

http://www.genoeg.nl/

Artisan Crossbody Women's Tas 8wmnvn0 Frye Foldover 54AjRL3q

 

Februari 2017