Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassen 139 00Stylight Campomaggi®Nu Van Vanaf € xedCrBoW

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.18 Handtas 1680d Reparatie Opbergtas Versterkte Oxford Rugzak Multi Duurzaam Kit Use 11 InchMyxl 11 Tassen 29 Tools 6 81 Waterdicht wX0kOP8n

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Plain Chapot Heart Snake FabThe Keyholder Fabienne Black Little Yf6bg7yv

http://www.genoeg.nl/

OfSchoudertas Cedric Bruin OfSchoudertas Property Property 5103 htxsQrCd

 

Februari 2017