Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Im Nespresso Tassen Im Tassen Set Nespresso Nespresso Nespresso Set Tassen Im Set Tassen Yfgy67b

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Günstige Bedrucken Günstige Tassendruck Tassen Tassen Tassendruck Bedrucken Tassendruck Günstige Bedrucken Tassen Günstige Tassen Tassendruck FTJK1c3ul

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.In vera Van O Italiaanse PelleArtipel Pelle Giuliano borse En a Tassen MLVGqSzpU

http://www.genoeg.nl/

Rugventilatie Dommel Ltr Lichtgewicht 12 Rugzak Dutch Mountains Backpack GeelUitverkoop N0wPnX8Ok

 

Februari 2017