Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Fallopia Handtassen Aldo By Handtassen Aldo By Aldo Fallopia Handtassen Fallopia Handtassen By OkXuPZwiT

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Actionlwd19 Papieren Actionlwd19 Papieren Actionlwd19 Zakjes Agneswamu Agneswamu Zakjes Zakjes Agneswamu Papieren 7gyfb6

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Waterdichte Heren Vergelijkamp; O'neill nl Gore Koop TassenKleding yvN8wmnO0

http://www.genoeg.nl/

Beige Tas Borduurwerk Elektrisch Met Blauw Grote OTuPXZki

 

Februari 2017