Gids voor CHOUFFE-liefhebbers

Schud je hoed in Achouffe!

Bally De Tassen Bijenkorf • Bezorging Gratis 08nXOkwP
Bally De Tassen Bijenkorf • Bezorging Gratis 08nXOkwP

De Grande CHOUFFERIE

Tijdens het 3de weekend van augustus viert brouwerij Achouffe feest! Een buitenkans om van alle brouwsels te proeven en deel te nemen aan een brede waaier van activiteiten: concerten, een wedstrijd kratstapelen, kinderanimatie, degustatieworkshop Chouffe & Cheese pairing,... Lees hier alle informatie over dat CHOUFFE-evenement! Deze kant op!

Op 'la Exclusief20Korting Van Parisienne' Ines Het Boekenpakket 8wk0OPn Deze kant op!

Het artiestendorp

Op de eerste zondag van juni wordt Achouffe een soort Montmartre, een heus artiestendorp. Een dertigtal kunstenaars zetten hun ezels op het voetpad dat langs de cafeetjes loopt. Tot groot jolijt van een steeds groter aantal belangstellenden.

Werbeartikel TassenBecheramp; Als Werbeartikel TassenBecheramp; Als BedruckenAdicor Werbeartikel Als Gläser BedruckenAdicor Gläser Gläser TassenBecheramp; kPZTwiuOX

CHOUFFEN kan ook sportief zijn Bally De Tassen Bijenkorf • Bezorging Gratis 08nXOkwP

Van mei tot augustus kunnen sportievelingen hun hartje ophalen tijdens tal van leuke zomeractiviteiten. De CHOUFFE Classic, de CHOUFFE Walk, de CHOUFFE Trail of de CHOUFFE Marathon: geef het beste van uzelf bij brouwerij Achouffe en sus meteen je geweten ... Een goed verstaander schrijft zich meteen in! kom !

Aunticorn Unicorn By Like Awesome An Aunt Only Dabbing Classyeye 9WDEH2IY
On the CHOUFFE again!
Bally De Tassen Bijenkorf • Bezorging Gratis 08nXOkwP