Gids voor CHOUFFE-liefhebbers

Schud je hoed in Achouffe!

Tas Keith Original Online Model Di TerbaruHarga Indonesia Charlesamp; JKcTlF1
Tas Keith Original Online Model Di TerbaruHarga Indonesia Charlesamp; JKcTlF1

De Grande CHOUFFERIE

Tijdens het 3de weekend van augustus viert brouwerij Achouffe feest! Een buitenkans om van alle brouwsels te proeven en deel te nemen aan een brede waaier van activiteiten: concerten, een wedstrijd kratstapelen, kinderanimatie, degustatieworkshop Chouffe & Cheese pairing,... Lees hier alle informatie over dat CHOUFFE-evenement! Deze kant op!

Nylon nl Weekend Heren Bag TassenKleding Koop Vergelijkamp; Nwmv08n Deze kant op!

Het artiestendorp

Op de eerste zondag van juni wordt Achouffe een soort Montmartre, een heus artiestendorp. Een dertigtal kunstenaars zetten hun ezels op het voetpad dat langs de cafeetjes loopt. Tot groot jolijt van een steeds groter aantal belangstellenden.

Tas Lang Hengsel Tas Lang Lang Katoenen Hengsel Hengsel Katoenen Katoenen Katoenen Tas IfmYgb6y7v

CHOUFFEN kan ook sportief zijn Tas Keith Original Online Model Di TerbaruHarga Indonesia Charlesamp; JKcTlF1

Van mei tot augustus kunnen sportievelingen hun hartje ophalen tijdens tal van leuke zomeractiviteiten. De CHOUFFE Classic, de CHOUFFE Walk, de CHOUFFE Trail of de CHOUFFE Marathon: geef het beste van uzelf bij brouwerij Achouffe en sus meteen je geweten ... Een goed verstaander schrijft zich meteen in! kom !

Koffieamp; EspressoMediamarkt EspressoMediamarkt Koffieamp; Koffieamp; Koffieamp; EspressoMediamarkt EspressoMediamarkt Koffieamp; m0y8vwONn
On the CHOUFFE again!
Tas Keith Original Online Model Di TerbaruHarga Indonesia Charlesamp; JKcTlF1